Categorieën

Affiliate Programma

Love2night Affiliate programma is gratis en bied u de mogelijkheid geld te verdienen door een link, of meerdere linken, naar Love2night of specifieke producten te plaatsen op uw website. Elke verkoop via deze link(s) levert u een commissie op. De huidige commissie is 5%.

Verdien geld met uw (bestaande) website door partner te worden van Love2night. Met ons affiliate programma kunt u op een snelle en makkelijke manier geld verdienen. Aan deelname van het programma zijn geen (opstart)kosten of investeringen verbonden. Wij handelen de verkoop voor u af, verwerken de order, verzenden het pakket en regelen de facturering. Ook hebben wij een klantenservice die alle vragen van klanten beantwoorden.

Hoe werkt ons programma?
U plaatst een banner of tekstlink van Love2night op uw website. U ontvangt minimaal 5% commissie, zodra de bezoeker via uw site op onze webshop een succesvolle bestelling plaatst.

Wat zijn de voordelen als Love2night partner?
* minimaal 5% provisie op iedere succesvolle bestelling,
* gratis deelname,
* persoonlijke statistieken,
* commisiemelding direct per mail,
* profijt van het positieve imago van Love2night.

Wat zijn de voordelen als Love2night klant?
* snelle klantenservice,
* 14 dagen retourrecht,
* veilig en snel betalen met iDeal,
* discrete verpakking zonder afzender,
* voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis,*
* een spannend en breed assortiment.

Meldt u vandaag hieronder nog aan en verdien direct geld met uw website!

Voor meer informatie zie onze Affiliate Voorwaarden.


Welkom op Love2night.nl dé webshop voor alles op het gebied van sexy kleding, lingerie, toys en accessoires.
Voor mannen én vrouwen u vindt het allemaal bij Love2night!

Bestel snel, veilig én simpel online bij www.love2night.nl. Love2night is het startpunt voor uw sexy lingerie, kleding, toys en accessoires, voor alledaags gebruik of voor in de nachtelijke uurtjes! Wij proberen ons ruime assortiment constant uit te breiden en voordelig te houden, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen!
Kortom: Love2night.nl is dé online oplossing voor uw nieuwe leven onder de dekens én voor elke budget! Veel plezier in dé online erotiek shop!

Bij Love2night vindt u o.a. de volgende merken:
Bigteaze Toys, Cotelli, Durex, Elegant Moments, Abierta Fina, Leg Avenue, Pink Lipstick, Red Corner, Vijtig Tinten Grijs, We-Vibe, You2Toys.


Love2night - Dé online erotiek shop
Powered By Devil Entertainment
Love2night © 2018
mobiel / standaard